Staňte se našimi fanoušky na:

Jánošíkova špecialita

Autor receptu: Yvett 185 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(1 hlas)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všetko nakrájame na drobnejšie kúsky. Zmiešame mäso s prísadami a zalejeme olejom. Necháme postáť 2-3 hodiny v chladničke. Potom udusíme domäkka. Podávame s ryžou, zemiakovou kašou alebo s chlebom.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Juraj Libiak |3. června 2013
Krásne! :) Odpovědět
eviti |3. června 2013
díky za tip Odpovědět
Megan185 |3. června 2013
Nádhera! :) Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
Victor |31. května 2013
Výborné!!!! Odpovědět
jitulka |30. května 2013
hmmmm... Odpovědět
J |30. května 2013
vyskousim Odpovědět
Aggie|31. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!