Staňte se našimi fanoušky na:

Jarní zelenina s medovou zálivkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Fazolky, mrkev a kedlubny očistíme a nakrájíme, hrášek vyloupeme z lusků 2) Mrkev vaříme v osolené vodě, po minutě přidáme kedlubny a fazolky. Po další minutě přidáme hrášek a vaříme 6 minut. 3) Připravíme si zálivku – smícháme olivový olej, balsamico, med a citronovou šťávu. 4) Zeleninu podáváme přelitou zálivkou s nakrájenými ředkvičkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
já bych k tomu přidala nějaké masíčko a byl by to hlavní chod Odpovědět
sonizna |21. dubna 2015
jako hlavní chod - pro mě Odpovědět
objev |19. března 2015
Mňamka, může být jako příloha i hlavní chod. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!