Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na cibulce

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Játra nakrájíme na nudličky. 2) Cibuli nakrájíme jednu najemno, druhou na kolečka. 3) Cibuli opékáme na oleji do sklovata, přidáme kmín a játra. 4) Opékáme 5 minut, přidáme snítku tymiánu a vývar a dusíme 15 minut. 5) Osolíme, opepříme. 6) K játrům přidáme máslo a necháme rozpustit. 7) Podáváme s rýží, ozdobené tymiánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
klasika, která se neomrzí Odpovědět
piškot |25. dubna 2015
játra já rád-ukládám-udělám Odpovědět
sonizna |22. dubna 2015
Játra taky můžu, ale spíš drůbeží Odpovědět
objev |22. dubna 2015
Jedno z mých oblíbených jídel - vepřová játra můžeme vyměnit za drůbeží Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!