Staňte se našimi fanoušky na:

Játra s hlívou a rýží

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na větší kousky, pórek a papriku nakrájíme na širší nudličky, hlívu nakrájíme na kousky.Játra rychle osmahneme na oleji, přebytečný olej odebereme a přidáme papriku, pórek a houby. Všechno orestujeme, zalijeme asi 150ml vody a necháme asi 2 minuty povařit. K játrům pak přilijeme záklechtku (hl.mouka rozmíchaná ve studené vodě) a zahustíme tak šťávu. Zakápneme sójovou omáčkou, opepříme, krátce povaříme a nakonec játra osolíme. Na talíři přidáme vařenou rýži a můžeme ozdobit nakrájenými rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!