Staňte se našimi fanoušky na:

Játra v alobalu

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 150 g játra
  • 1/2 kus cibule
  • 1 lžíce kečup

Pracovní postup:

Alobal potřeme olejem a poklademe plátky nakrájených jater ( telecích, drůbežích). Na ně položíme plátky cibule, osolíme, opepříme a pokapeme kečupem. Dobře zabalíme a pečeme v troubě asi 20min. Porce pro 1 osobu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |30. června 2013
uložím Odpovědět
milmach |30. června 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!