Staňte se našimi fanoušky na:

Játrová paštika recept

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Upečeme 1/2 až 1 kg vepřového masa doměkka. Upečené maso umeleme dvakrát na masovém strojku, přidáme 1 kg prolisovaných vepř. jater, na kostky nakrájenou slaninu, nastrouhanou cibuli, osolíme, přidáme paštikové koření, směs naplníme do tří čtvrtin sklenice a sterilujeme 2 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
evahu |5. května 2013
máme rádi Odpovědět
trnecek |19. ledna 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!