Staňte se našimi fanoušky na:

Játrové knedlíčky do polévek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra pomeleme, přidáme pepř, majoránku, prolisovaný česnek, vejce, sůl, nasekanou petrželku a vše dobře vidličkou rozšleháme. Do rozšlehané směsi přidáme po částech strouhanku, zahustíme a necháme asi 5 minut odpočinout. Vznikne tuhší těstíčko, které přes cedník na halušky lžičkou protlačujeme do polévky. Knedlíčky v polévce 10 minut povaříme. Aby jsme měli jistotu že se knedlíčky nerozvaří, zkusíme nejprve kousek těstíčka vhodit do polévky. Když vyplave vcelku, zavaříme ostatní.Pokud se rozvaří, přidáme do těstíčka ještě trochu strouhanky. Těstíčko můžeme taky vykrajovat lžičkou a vhazovat do polévky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |9. dubna 2013
znám Odpovědět
MsGracia |2. března 2013
Děláváme podobně. Ale určitě zkusíme obměnu. Odpovědět
dajul |12. února 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |1. února 2013
dělám podobně Odpovědět
iva.hlouskova |27. ledna 2013
taky je dělám Odpovědět
jola |27. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
betka |12. ledna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!