Staňte se našimi fanoušky na:

Jednoduchá játrová pomazánka

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra opečte na pánvi v másle tak, aby uvnitř nebyla krvavá. Nechte vychladnout, zbavte je tužších částí a nakrájejte na kousky. Zpracujte v mixéru na jemnou drť, přesuňte do misky. Umixujte cibuli a spolu s nasekanými vejci a změklým máslem přidejte do misky, osolte, opepřete. Důkladně promíchejte . Před podáváním vychlaďte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ehm |25. května 2013
anoo Odpovědět
planeta |25. května 2013
díky za inspiraci, ukládám a jistě vyzkouším Odpovědět
JanaB |24. května 2013
1+, vyzkouším Odpovědět
Januse |22. května 2013
to bude dobré vyzkouším Odpovědět
Michi |19. května 2013
výborná je Odpovědět
junkie09 |17. května 2013
vypadá to výborně Odpovědět
honzíček |17. května 2013
supr domácí mnam Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
je to taková skvělá rychlá játrová paštika a ne jak ty hnusy z obchodu Odpovědět
můra|12. února 2014
vyzkouším Odpovědět
Jana 9|24. ledna 2014
vyzkouším,musí to být moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!