Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí Birjání

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jehněčí maso naporcujeme a osmahneme ho na oleji dozlatova. Dáme stranou. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na oleji, který zbyl po mase. Přidáme kari pastu a chvíli zahříváme, poté zalijeme vývarem a přidáme papriku nakrájenou na kostičky. Vaříme asi 15 minut. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a maso a ještě chvíli povaříme. Mandle opražíme nasucho na pánvi. Rýži podáváme posypanou mandlemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!