Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotleta s rebarborou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme si olivový olej, med, limetkouvou šťávu, sůl a pepř a touto směsí potřeme jehněčí kotlety. 2) Kotlety poté prudce smažíme na pánvi asi minutu z každé strany, opečené předáváme do pekáče. 3) Pečeme 10 minut na 200 °C. Poté přikryjeme a necháme odpočinout. 4) Rebarboru oloupeme, nakrájíme na asi 2 cm dlouhé kousky a dáme do hrnce. Zasypeme je cukrem, zalijeme asi 100 ml vody a necháme 10 minut dusit. 5) Rebarboru podáváme s masem, skvěle se doplňují.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!