Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety na estragonu

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jehněčí kotlety odblaníme, odsekneme postranní kosti, kotlety nakrojíme po obvodech na několika místech a jemně naklepeme. Potřeme je olejem, posypeme estragonem, vložíme do misky a necháme několik hodin odležet. Před přípravou je osušíme, potřeme olejem, vložíme na zahřátý rošt potřený olejem a opékáme 4-6 minut. Potom je obrátíme a stejnou dobu opékáme na druhé straně. Rajčata překrojíme na půlky, potřeme olejem a na okraji roštu opékáme 3 minuty, pak je posypeme strouhaným sýrem a opékáme ještě 2-3 minuty. Kotlety podáváme s rajčaty a s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!