Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety s olivovým protlakem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotlety zbavte tuku, omyjte, osušte, na okrajích několikrát nařízněte, posolte a opepřete.V pánvi rozehřejte olej, maso osmažte( přibližně 4 minuty z každé strany ) a odložte na nahřáté talíře.Olivy nahrubo posekejte, vmíchejte do vypečené šťávy, chvíli poduste a rozprostřete na kotlety. Každou porci ozdobte celou olivou a podávejte s bramborovou kaší a míchaným salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!