Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety s bylinkami

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kotlety zbavte tuku, omyjte, osušte, na krajích několikrát rozřízněte, posolte a popepřete.V pánvi rozehřejte 2 lžíce másla, krátce orestujte česnek, kotlety osmažte(z každé strany 4 minuty) a odložte na nahřáté talíře.Smíchejte víno a horký vývar, přimíchejte do vypečené šťávy, přidejte bylinky a citrónovou šťávu, zamíchejte a prohřejte.Nakonec do omáčky vmíchejte zbývající máslo.Na talířích porce masa zalijte omáčkou, obložte rajčaty a ozdobte petrželkou.Jako příloha se hodí bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!