Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kýta - bio/6 porcí

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytou kýtu osušíme, potřeme olejem, osolíme a okořeníme. Položíme ji tučnou stranou nahoru do vymazeného pekáčku a obložíme rozmarýnem. Pečeme 20 minut na 200°C, pak snížíme na 180°C a pečeme 2,5 hodiny, občas podlijeme. Nakrájené cibulky přidáme 20 minut před koncem pečení a nakonec kýtu vyndáme, vypečenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme víno a povaříme 1 minutu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!