Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kýta s česnekem

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V oleji rozmícháme sůl, tymián a utřený česnek. Plátky masa lehce naklepeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do ochuceného oleje a dobře promícháme. Necháme asi 2 hodiny odležet v lednici a pak střídavě se sterilizovaným česnekem napícháme na jehly. Grilujeme asi 10 minut ze všech stran do změknutí masa. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zajímavé Odpovědět
zajdixs |4. června 2013
Bobina fotka česneku není moje a zatím jsme letos negrilovali, tak není co fotit ;) Odpovědět
maruskaji |3. června 2013
uloženo Odpovědět
Bobina |3. června 2013
Česnek snad každý pozná...... scházím fotka tohoto pokrmu !!!!! Odpovědět
luciedostal |31. května 2013
jehněčí děláme hodně zřídka, ale ráda ho vyzkouším na tento způsob Odpovědět
mamina1985 |30. května 2013
ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |29. května 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
lucie.l.farova |28. května 2013
vypadá dobře Odpovědět
Vlasta78 |28. května 2013
super,zkusím Odpovědět
Menzy |28. května 2013
Jako Barficka, také jehněčí nekupuji, ale tohle je motivace proč jí koupit :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!