Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí na šalvěji

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme marinádu: smícháme nasekané šalvějové lístky, drcený česnek a olej. 2) Jehněčí maso osolíme, opepříme a potřeme ho marinádou. Necháme ho den až dva v marinádě (průběžně otáčíme a potíráme marinádou). 3) Pečeme na 19 °C asi hodinu. 4) Podáváme se šťouchanými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře Odpovědět
objev |26. září 2014
Šalvěj se skvěle hodí do marinády k jakémukoli masu! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!