Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí řízky v pikantní omáčce

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, naklepeme, osolíme a vyválíme v mouce. Rozehřejeme si olej a na něm řízky osmažíme. Každou stranu smažíme tak 2 minuty. Vyndáme je a necháme je odležet do tepla. Na stejném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, papriku a na kolečka nakrájenou chilli papriku. To pak zalijeme vývarem z masoxu a povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Pak řízky vložíme do omáčky a ještě chvíli povaříme. Osolíme a nakonec přidáme několik nakrájených černých oliv.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!