Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí s cibulí a medem

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjte, nakrájejte na špalíčky a vložte do zapékací mísy.Přidejte šafrán, skořici, zázvor a 2 lžíce medu.Zalijte vodou, tak aby přibližně polovina jehněčího byla pod vodou.Duste,dokud maso nezměkne.Šťávu slijte do kastrolu a dále vařte.Cibulky přidejte k masu, zalijte horkou šťávou, osolte, vmíchejte zbývající med a duste v předehřáté troubě, dokud se šťáva téměř neodpaří.Podávejte se šťouchanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!