Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí s rýží

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, posolte, popepřete, položte do pekáče, přelijte rozpuštěným máslem a zprudka po celém povrchu opečte.Rýži propláchněte studenou vodou, přidejte k masu, podlijte 4 hrnky vlažné vody a pak vložte bobkové listy.Pečte v předehřáté troubě.Rozšlehejte vejce s citrónovou šťávou a měkkou kýtu přelijte.Ještě 5 minut v troubě prohřejte.Nakonec maso naporcujte a na talířích zalijte omáčkou s rýží.Podávejte s rajčatovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!