Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný fenyklový salát s citrusy

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Grep i pomeranč zbavíme kůry - nesmí na nich zůstat žádná bílá slupka. Dužinu nakrájíme na měsíčky, z odřezků vymačkáme šťávu. 2) Přidáme citronovou šťávu. 3) Fenykl nastrouháme najemno nebo nakrájíme na velmi tenké plátky a přidáme k citrusům, aby nezhnědl. 4) Přidáme olivový olej, sůl a pepř. 5) Necháme hodinu v lednici. 6) Podáváme s lístky máty a natrhanou mozzarellou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
objev |9. června 2015
Podáváme s bagetou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!