Staňte se našimi fanoušky na:

Jizerské maso

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájet na nudličky a všechno koření smíchat dohromdy a podom dát na maso a pořádně vpracovat do masa. Dáme na den do ledničky uležet. Na oleji usmažíme 1 nakrájenou cibuli do růžova, přidáme maso a dusíme do měkka s přidáním trocha vody. Když je maso měkké zaprášíme polohrubou moukou a necháme ji provařit. Nakonec posypeme majoránkou podle chuti. Podáváme s rýží nebo bramboráčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
Marika 3 |17. ledna 2014
vyzkousim :) Odpovědět
david.cz |4. listopadu 2013
hmm zajimave Odpovědět
Lenny |22. června 2013
receptík mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
aron|9. dubna 2013
znám - dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!