Staňte se našimi fanoušky na:

Kuskus s tuňákem a salsou - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuskus smícháme s polovinou oleje a nasypeme do vroucí osolené vody. Promícháme a 5 minut vaříme, dokud se tekutina nevsákne. Šťávu z tuňáka slijeme a opatrně ho vmícháme s jarní cibulkou do kuskusu. Na zbytku oleje orestujeme cibuli, přidáme nakrájená nakládaná rajčata a prudce vaříme asi 5 minut za stálého míchání, aby se tekutina částečně odpařila. Pak přidáme na kousky nakrájená cherry rajčátka (pro dospělé můžeme přidat asi 15g feferonek) a vaříme dalších 5 minut. Na konec do omáčky vmícháme bazalku a podle chuti osolíme. Kuskus rozdělíme na talíře a každou porci přelijeme salsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mirisek|23. srpna 2015
Vyskousim Odpovědět
mirisek|23. srpna 2015
Mnam Odpovědět
mirisek|23. srpna 2015
Mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!