Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře s citronem a tymiánem - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do dutiny umytého kuřete dáme celý, hodně propíchaný citron (aby mohla vytéct šťáva). Přidáme kostku bujónu a snítku čerstvého citronového tymiánu a kuře spíchneme nebo zašijeme. Osolíme (můžeme i víc) a okořeníme bio kořením na kuře. Pečeme při střední teplotě, na másle asi 50 minut (podle velikosti kuřete). Z upečeného kuřete vyndáme citron i tymián a naporcujeme ho. Nejlepší příloha jsou brambory na jakýkoliv způsob. Kdo má rád, může kuře před pečením potřít medem, ale není to nutné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!