Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře Teriyaki

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Kuřecí maso propícháme vidličkou a zalijeme sójovou omáčkou, škropovým sirupem a saké. 2) Necháme 2 hodiny marinovat. 3) Poté osmažíme zprudka na oleji, z každé strany asi minutu. 4) Ztlumíme oheň a dusíme 3 minuty. 5) Do zbylé marinády přidáme cukr a nalijeme na maso. Dopečeme. 6) Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
piškot |14. února 2015
můžu Odpovědět
sonizna |12. února 2015
Mňam Odpovědět
objev |11. února 2015
Patří mezi lehká jídla, kalorie jsou pouze 510 kJ na jednu porci. Odpovědět
salamek|11. února 2015
Maso na sladko nemusím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!