Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí vývar s citrónem- sou avgolemono

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do vařícího se kuřecího vývaru přidáme přebranou a propláchnutou rýži a vaříme zvolna asi 20 minut. Do misky rozklepneme vejce a šleháme je společně s citrónovou šťávou. Zvolna vmícháme trochu horkého vývaru. Když je rýže uvařená, stáhneme polévku z ohně a zvolna vmícháme rozšlehaná vejce, polévku osolíme a opeříme, ale dále nevaříme, aby se vejce nesrazila.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |17. června 2013
neznám Odpovědět
q |13. června 2013
neznám,uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!