Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí játra na černém pivu

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme do poloměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Játra očistíme, opepříme a na oleji zprudka po obou stranách opečeme. Dno zapékací formy vyložíme plátky slaniny, na slaninu naskládáme plátky brambor a na brambory vložíme opečená játra. V misce smícháme pivo s kečupem a nalijeme na játra. Přidáme plátky másla a pečeme v troubě při teplotě 180°C 20 - 30 minut. Hotová játra osolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |31. ledna 2014
dobrý Odpovědět
petr.helman.5|1. února 2014
Tak tohle bude bomba to musím zkusit díky už mi tečou sliny Odpovědět
Jana 9|1. února 2014
mnamka,ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!