Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí játra na cibulce s rýží

Autor receptu: Sierrap (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Játra (kupuji vodňanská) očistíme, propláchneme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme játra, pepř, pažitku (může být i sušená) a drcený kmín. Promícháme a přiklopíme. Asi po 5 minutách zalijeme vodou tak, aby játra byla potopená. Přidáme půl kostky masoxu a dusíme pod pokličkou 30 minut. Podle potřeby zahustíme a osolíme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!