Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí játra s cibulí, pórkem a zakysanou smetanou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpis na 1 porci: 150 g kuřecích jater nakrájíme na kousky. Na pánvi orestujeme na jedné polévkové lžíci olivového oleje 50g nahrubo nakrájené cibule a 25 g nakrájeného pórku a necháme zesklovatět. Pak přidáme játra, trochu osmahneme, zalijeme vodou nebo trochou vývaru, přidáme sušený nebo prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a přidáme špetku kari koření. Dusíme asi 15 - 20 minut, dokud nebudou játra měkká. Zahustíme tak, že do 40 g zakysané smetany přidáme špetku rezistentního škrobu a nalijeme do omáčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!