Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prso v žampiónech

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí prso omyjeme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a očištěné žampióny na plátky. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do červena, přidáme maso a žampióny. Vše promícháme, přiklopíme pokličkou a zvolna začínáme dusit. Maso i žampióny pustí šťávu, občas zamícháme. Po 15 minutách přidáme bujón, sókovou i worcestrovou omáčku a kečup. Dusíme asi 30 minut, bez podlévání, maso i žampióny jsou již měkké. Ve studené vodě rozmícháme škrob a omáčku zahustíme. Krátce povaříme a dle chuti dosolíme. Podáváme s kari rýží, vařenou rýží, nebo těstovinami. Můžeme přidat i trochu smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |5. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!