Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí rarášci

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
64× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře vykostíme, zbavíme kůže a maso nakrájíme na stejně velké kousky. Z ostatních surovin umícháme marinádu, do ní dáme maso a necháme přes noc odležet. Kousky pak smažíme v oleji do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |8. září 2014
Pivo se využívá take jako neutralizátor chuti – například na koštu slivovice . Odpovědět
Gabrielag |11. května 2014
zkusím ;) Odpovědět
Proxi |25. února 2014
Super :-) Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
pecenicko |3. září 2013
mňam, recept vyzkouším Odpovědět
renda9 |4. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
-1 |29. července 2013
zkusím Odpovědět
M* |26. července 2013
krásné,mam Odpovědět
aknalb |4. července 2013
uloženo Odpovědět
piskotka |4. července 2013
další super jídlo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!