Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí řízky se žampiónovou směsí

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky naklepeme přes kuchyňskou folii, poprášíme lehce moukou, smíchanou s mletou paprikou a osmažíme na tuku. maso vyjmeme, uchováme v teple a do výpečku vsypeme jemně pokrájené žampióny na nudličky a nakrájenou kapii a kostičky okurky. maličko zastříkneme vodou a necháme přejít varem. Do smetany zamícháme lžíci mouky a vlijeme do zeleninové směsi a povaříme. Vložíme zpět maso a ještě společně prohřejeme. Podáváme s brambory a rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!