Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí steaky s paprikovou pastou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazolové lusky šikmo překrájíme na menší kousky. Vložíme je do osolené vroucí vody a 7 minut necháme povařit. Pak je scedíme, necháme okapat a orestujeme na 2 lžících rozehřátého másla. Papriky rozložíme na plech a dáme do trouby. Pečeme při 200°, dokud na povrchu nezčernají. Pak je vyjmeme a zabalíme do utěrky,aby se zapařily. Oloupeme je, zbavíme zrníček a se lžící másla a trochou rozmarýnu rozmixujeme (každou barvu zvlášť). Obě pasty dle chuti osolíme a opepříme. Kuřecí řízky omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Lehce naklepeme přes fólii (mikroten), osolíme a opepříme, na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran dozlatova. Upečené řízky vyjmeme z pánve, ve výpeku rozpustíme zbylé máslo a orestujeme prolisovaný česnek. Šťávu naředíme trochou vody, promícháme a odstavíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!