Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí steak s hříbkovou omáčkou a tagliatelle

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kuřecí prsa si očistíme, můžeme si je trochu rozklepnout, osolíme, opepříme a na troše oleje zprudka osmažíme. Podlejeme trochou vody a necháme chvíli podusit. Dvě lžíce másla rozpustíme v širším hrnci, pak na něm osmahneme cibuli nakrájenou najemno. Přidáme dobře očištěné, omyté, osušené a na plátky nakrájené houby a zprudka je osmahneme. Promícháme, dost osolíme a posypeme drceným kmínem. Po deseti minutách opékání přilijeme smetanu, přivedeme k varu, necháme mírně probublávat a podle potřeby zahustíme středně tmavou jíškou připravenou ze zbylého másla a hladké mouky. Přivedeme k varu dostatečné množství vody na přípravu těstoviny, kterou dostatečně osolíme, přidáme polévkovou lžíci olivového oleje a tagliatelle připravíme dle návodu na obalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!