Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí stehna na švestkové omáčce a Madeiře(nebo Portském)

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na olej dáme zpěnit cibuli. Na druhé pánvi rozpálíme sádlo a zprudka opečeme z obou stran kuřecí stehna. Přendáme je na zlátnoucí cibuli a přelijeme výpekem. Pak teprve okořeníme sypkým kořením. Trochu podlijeme a dusíme pod poklicí, dokud porce nezměknou. Pak přidáme bujón do šťávy a balsamico, na maso rozdělíme Madeiru a sójovou omáčku. Ještě chvilku dusíme. Nakonec do šťávy přidáme švestkovou omáčku(recept v mých receptech v Tradičních receptech). Nebo by šla koupit a dochutit podle receptu(při nejhorším). Povidla NE. Jenom prohřejeme a můžeme podávat. Přílohy: Jasmínová rýže, italské těstoviny, event. americké brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!