Staňte se našimi fanoušky na:

Kvašáky 2

Autor receptu: lvodakova (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Potřebujeme přerostlé okurky nakládačky, ty podélně rozřízneme a klademe do sklenice, kde jsme na dno dali 3 vinné listy a lžičku horčičných semínek, v polovině sklenice zase vložíme další vinné listy a zase horčičné semínko. Celé zalejeme vodou, tak aby byli nakládačky pod vodou. Na 1 litr vody dáme 1 lžíci soli. Uložíme na teplé místo, ale nesmí na sklenici přímo svítit slunce. Aby se okurky nevynořili, můžete je něčím zatížit nebo vložit na kříž špejle. A necháme kvasit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |4. července 2014
ukládám Odpovědět
E- |1. září 2013
děláme Odpovědět
E- |1. září 2013
to je dobrota Odpovědět
q |1. září 2013
jůůů Odpovědět
pes |28. srpna 2013
mám založeno Odpovědět
b* |28. srpna 2013
někdy děláme Odpovědět
pes |24. srpna 2013
mám je rád Odpovědět
pes |24. srpna 2013
děláme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!