Staňte se našimi fanoušky na:

Květák zapečený s masem a houbami

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květáky uvaříme téměř doměkka. Zapékací mísu vymažeme máslem a na růžičky rozebraný květák položíme na dno. Houby pokrájíme na plátky a podusíme na másle s cibulí. Maso osolíme a s houbami a hráškem rozložíme na květák. Z másla a mouky uděláme jíšku a s mlékem ji rozvaříme na bešamel, kterou zalijeme květák. Pak pokrm zapečeme v troubě. Před koncem posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Paříž|11. září 2013
vypadá lákavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!