Staňte se našimi fanoušky na:

Kýta na moravance se sýrem

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
68× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na plech dáme plátky masa vedle sebe, osolíme, opepříme a zalijeme Moravankou i s nálevem, přidáme kousky másla a dáme na to alobal a pečeme (občas podlíváme vodou). Až je maso měkké tak na to poklademe celé plátky sýra a ještě chvíli zapečeme, až je sýr zlatavé barvy. Jako příloha jsou dobré vařené brambory. Výborná je šťávička z toho na polití vařených brambor!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |20. května 2013
vypadá to lákavě!!! Odpovědět
maruskaji |19. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Šuldeska |16. května 2013
Dobrý recept - to by mě nenapadlo s tou Moravankou. OK. Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
miluju takové jídla na kyselo Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Zkusím také, vypadá to lákavě. Odpovědět
roxana-zdena |14. května 2013
Tak to se může hodit, vypadá to jedle, ukládám. Odpovědět
Mišička |12. května 2013
Tohle vypadá dobře. Odpovědět
A |11. května 2013
nemusím Odpovědět
lucie.l.farova |11. května 2013
super :_) Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
:) výborně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!