Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna na kmínu

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu umyjeme a osolíme ze všech stran i uvnitř. Dáme na pekáč, prsíčkami dolů, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody, přikryjeme poklicí a dáme do přehřáté trouby na 130°C. Pečeme 4 - 5 hodin, podle toho jak máme kachnu velkou. Poklici sundáme a kachnu necháme asi 20 minut dopéct, aby jsme měli křupavou kůžičku. Během pečení kachnu jednou obrátíme a podle potřeby podlijeme troškou vody, aby se nepřipálila.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Konato |1. června 2013
Budeme mít v neděli k obědu a už se těším. Odpovědět
Jan |1. června 2013
Kachničku miluji a tohle je moc pěkný recept. Jsi dobrá kuchařka. Uložím a vyzkouším, Lizo, díky. :-) Odpovědět
JanaB |24. května 2013
Pochutnali jsme si.1+ Odpovědět
Šuldeska |16. května 2013
Výborně upečená kachnička. Už se olizuji. OK. Odpovědět
katy9 |13. května 2013
dobrota Odpovědět
evahu |5. května 2013
dobrota Odpovědět
Konato |3. května 2013
'To bych dal. Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Také dělám, je výborná. Odpovědět
slava |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!