Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní prsa sváteční

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachní prsa omyjte, osušte a kůži nařízněte nožem do tvaru mřížky. Osolte, opepřete, do kůže vmáčkněte kůru z pomeranče a zlehka potřete medem. Na nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a maso asi 5-7 minut prudce orestujte dozlatova z obou stran. (Pokud máte radši víc propečené maso, podlijte a ještě chvilku prsa duste). Pak vyndejte a nechte vychladnout, šťávu budete potřebovat. Po,meranče a maso nakrájejte na tenké plátky a servírujte na talíře. Posypte semínky z granátového jablka a zakapejte šťávou nebo trouškou medu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |8. prosince 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!