Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní prsa v medověvinné marinádě

Autor receptu: piškot (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kůži na kachních prsou příčně nařízneme a prsa vložíme do merinády kterou vytvoříme z medu,červeného vína,zázvoru a worchesteru.Necháme marinovat alespoň přes noc.Druhý den rozpálíme pánev s nepřilnavím povrchem.Na pánev položíme osušená kachní prsa kůží dolů.Nedáváme žádný tuk.Prsa pustí hodně svého tuku.Opékáme z obou stran zhruba 3 až 5 minut.Teprve nyní maso osolíme.Po opečení vložíme maso i s pánví do trouby vyhřáté na 180 stupňů asi na 10 až 15 minut.Podáváme nejlépe s bramborovými nočky nebo opečenými brambory.DOBROU CHUŤ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. listopadu 2014
nenechat moc dlouho v troubě aby se prsa nevysušila Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!