Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní prsíčka s omáčkou

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kůži na prsíčkách mřížkovitě nařízneme. Osolíme, opepříme, zalijeme 2 lžícemi calvadosu a vetřeme do masa. Necháme 5 minut odležet. Rozehřejeme máslo. Maso opékáme na straně s kůží asi 30 minut, přitom ho několikrát obrátíme. Řízky vyjmeme a udržujeme teplé. Z vypečené šťávy sejmeme tuk, přilijeme víno a svaříme. Jablka krátce opečeme na másle. Přidáme cukr a necháme zkaramelizovat, zalijeme calvadosem. K řízkům můžeme podávat krokety a hlávkový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!