Staňte se našimi fanoušky na:

Kabirův pečený česnek Čeněk

Autor receptu: Kabir (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hledal jsem ve sklepě hmoždinky a nějaký ten šroubek. Místo toho jsem ale našel česnek a hned mě vzaly chutě. Na hmoždinky jsem zapomněl eins-zwei a šel rovnou zase nahoru do kuchyně zapnout troubu. Ať si ty hmoždinky pak najde někdo jinej. Připravte si šest česneků Čeňků. Postavte Čeňky a sebe na hlavu. Pak ještě trochu olivového oleje, ten bych ale na hlavu asi moc nestavěl. Rozhodnutí nechávám na vás. Čeňky neloupejte, jen jim seřízněte horní část. Pak do každého Čeňka kápněte lžíci olivového oleje a zabalte ho do alobalu. Šoupněte Čeňky do trouby na 180°C. Oblečení v alobalu to mají rádi, tak na 35 minut. Pak jim trochu dovolte se rozhalit a dejte jim ještě 10 minut. Dejte pozor, ať se rozhalí jen trochu a celé se vám to v té troubě nezvrhne někam jinam. A teď pochybnosti na závěr. Ne, nepálí to. Ne, nebudete po tom smrdět. Ano, můžete jít potom rovnou na rande. Ne, samotný bych to asi nejedl, dal bych si k tomu třeba kuře a brambory. Cože? Nevíte, jak udělat dobré kuře? Píšu si a slibuji jako příští recept.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |29. dubna 2015
Bezva nápad, ráda vyzkouším!:) Odpovědět
Marťula09 |6. května 2014
Jestli to bude tak dobrý, jako je psán text receptu, tak super...... ukládám ..... zkusím .... Odpovědět
Monique |7. prosince 2013
taky dělám, je to dobré Odpovědět
Márč |2. července 2013
Skvělý recept, jednoduchý, ukládám...:-) Odpovědět
wieruska |28. června 2013
dobré Odpovědět
miuka |27. června 2013
nikdy jsem to nedělala, ale prý je to výborné. takže vyzkouším Odpovědět
planeta |27. června 2013
zajímavé, 1+ Odpovědět
ladunka |26. června 2013
udělám děkuji Odpovědět
lucahal |25. června 2013
miluju Odpovědět
macik |25. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!