Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na grilu recept

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku odležet. Osušíme je, osolíme, opepříme, potřeme směsí oleje a rozetřeného česneku a vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Grilujeme asi 6 minut, pak je obrátíme a opět potřeme olejem a česnekem. Grilujeme je dále, až porce změknou. V kontaktním grilu pečeme porce kapra při středním záhřevu 5-7 minut (podle výšky porcí). Podáváme s brambory a s tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!