Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na pivě

Autor receptu: sylviasek (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapra nakrájíme na porce, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem a hodinu necháme odležet. V pekáčku rozpálíme olej, kapra obalíme v mouce a zprudka opečeme z obou stran. Přidáme máslo a podlejeme pivem. Pečeme v troubě na 220°C asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |6. řijna 2014
1+++ Odpovědět
olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
Uzzi1 |14. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
sylviasek |14. května 2013
zkoušela jsem i s lososem, ale nebylo to ono... kapr šel k tomu pivu víc :-) Odpovědět
roxana-zdena |14. května 2013
No kapra zrovna nemusím, ale neříkám, že to je špatný recept... Odpovědět
A |14. května 2013
kapra jsme dlouho neměli Odpovědět
honzíček |14. května 2013
supr zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!