Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr - v bio kvalitě

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme strouhanku s kořením Ryby a osolené porce masa v ní obalíme. Na dno pekáčku dáme máslo, na to položíme obaleného kapra, zase dáme máslo a posypeme cibulí, upečeme dozlatova. Vhodná příloha jsou brambory na jakýkoli způsob, dobrý je i s bramborovými placičkami a zeleninou. Kapr v bio kvalitě se shání velice těžko, ale sežene se v Ekofarmách. Např. Rybářství Heřmanov (tam si ho můžete chytit i sami) nebo Rybářství Lipnice - Telč, Moravské Budějovice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!