Staňte se našimi fanoušky na:

Kapří podkovy v parmazánovém těstíčku

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso důkladně očistíme, z obou stran osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Kapří podkovy obalíme ze všech stran v hladké mouce. Do hlubšího talíře si připravíme lehce našlehané bílky, osolíme a opepříme, vmícháme na jemno nastrouhaný parmazán a strouhanku.Promícháme aby nám vzniklo těstíčko, necháme ho asi 30 minut odležet v lednici. Kapří podkovy obalujeme v těstíčku a smažíme na pánvi v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Hotové kousky podáváme s citronem a bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!