Staňte se našimi fanoušky na:

Kapustová polévka domácí

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapustu dobře propláchněte, odstraňte tvrdé a zavadlé části a jemně ji pokrájejte. Celer a petržel očistěte, celer nakrájejte na kostičky a petržel na plátky. Olej rozehřejte ve velkém hrnci a zeleninu na něm asi 2 minuty smažte. Zalijte vývarem, uveďte do varu, snižte plamen a 12 minut povařte. Ochuťte, posypte petrželkou a podávejte. K této klasické sedlácké polévce se hodí například čerstvý venkovský chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

beaa |19. května 2013
děláváme Odpovědět
Eva Novotná|24. května 2013
Za mě dávám +1 ;-) Odpovědět
dusan.berousek|24. května 2013
Výborný recept. Zkusím ho. Odpovědět
šupina73|23. května 2013
přidávám,kapustu můžu na jakýkoliv způsob:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!