Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelové bonbóny

Autor receptu: evca.purkarojc (35 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Já přidávám mléko to nechávám po dobu než se cukr zkaramelizuje! Rozehřejeme si pánev, na ní nalijeme trochu mléka a přihodíme cukr. Potom až cukr z karamelizuje. Dáme do pískáče kde dáme cukr a z kamaramelizované mléko. Pozor toho mléka musí být hodně aby bonbóny byli takzvaně tekuté. Pak když jsme si mléko z cukrem převařili nalijeme do formičky (já používám formičky když chci dělat čokoládová zvířátka) z vyplněním dnem. A necháme ztuhnout!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |28. února 2013
Přidám starobylý recept na Bádenské karamely Odpovědět
hella|13. března 2014
Tohle je hodně nesrozumitelný recept. Hrnek mléka a špetka cukru ? A postup divný. Nebylo by dobré to opravit? Odpovědět
golfista|1. března 2013
Co je to za blevajz, řídkej , běž si hrát někam na píseček radši ! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!