Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátka ze zbytků masa

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na masovém strojku umeleme maso, kabanos a rohlíky namočené ve vodě, nakonec přidáme rohlík, aby se strojek vyčistil od masa.Pak přidáme sůl, drobně nakrájenou cibuli předem usmaženou na oleji, opepříme, přidáme majoránku a tvoříme karbanátky vysoké asi 1 /1/2cm. Karbanátky obaluje ve strouhance a opékáme na oleji po obou stranách. Do karbanátků nepícháme, aby nám z nich šťáva nevytékala do oleje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!