Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z vepřového masa

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek oloupeme a nastrouháme. Do mísy dáme česnek, 100 ml vody, mletý pepř podle chuti, vegetu nebo sůl, sušenou petrželku, majoránku, kmín a vejce. Promícháme a přidáme mleté maso a zapracujeme. Vymíchanou směs necháme 10 minut odstát. Poté zapracujeme do směsi 100-150 ml strouhanky a necháme opět odstát. Vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme na směsi oleje a sádla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |18. července 2013
super Odpovědět
pavlinf |17. července 2013
máme rádi Odpovědět
i |17. července 2013
zkusím Odpovědět
Lenny |17. července 2013
miluju karbenátky Odpovědět
Michele |16. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!